Nieuwelingendag

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
2 sep. 2020 17:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Eerstejaars Aanmeldingen, Communicatie en Uitvoering Ludieke Acties Commissie 19-20
Vanaf
2 sep. 2020 17:00:00
Tot
3 sep. 2020 04:00:00
Locatie
Willem Alexander Sportcentrum

Nieuwelingendag

Lieve (nieuwe) Vijfjes,

Vanaf dinsdag 1 september mogen we weer samen sporten van het RIVM: het perfecte moment om de jaarlijkse nieuwelingendag te houden dus. Normaal gesproken is de nieuwelingendag gepland op de eerste maandag van het academisch jaar, wat dit jaar 31 augustus zou zijn. Door de coronacrisis hebben wij echter besloten de week iets anders in te richten. Daarom hebben we dit jaar de nieuwelingendag op woensdag 2 september gepland staan. Op deze dag kan je als nieuw lid kennismaken met alle nieuwe Vijfjes en krijg je alle informatie over onze vereniging die je nodig hebt. De nieuwelingendag zal rond 17:00 beginnen. 

Er wordt eerst een toernooitje gespeeld, waarin je direct je skills kan laten zien (of niet, bij zijn is meemaken). Na het nuttigen van een gezamenlijke maaltijd in de sportsbar van de ACLO vertrekken we vervolgens naar 100% Voetbal, onze kledingleverancier, waar iedereen z’n tenue kan scoren voor het nieuwe seizoen.

Na dit alles begint het echte werk: de avond zal namelijk worden afgesloten met het nieuwelingenfeest in onze stamkroeg, café Jut&Jul: de plek waar alle grote spelers en illustere pilsbazen geboren worden. Zoals altijd zal het bier hier rijkelijk vloeien en zullen ook de winnaars van het toernooi gehuldigd worden!

 

Corona: Wij houden uiteraard rekening met de situatie rondom het coronavirus. Op het moment dat de maatregelen vanuit de overheid aangescherpt worden, zullen wij hier op gepaste manier naar handelen. Het is dus niet geheel zeker dat de nieuwelingendag op woensdag 2 september door kan gaan. Wij zullen een gepaste andere datum zoeken als dit wenselijk is. Wij hopen echter jullie allemaal woensdag 2 september te zien als start voor een geweldig nieuw jaar bij Drs. Vijfje!

 

Wat: Nieuwelingendag Drs. Vijfje
Wanneer: woensdag 2 september
Waar: Willem-Alexander Sportcentrum (Zernikeplein 17)
Hoe laat: 17:00

 

PS: Ben jij al lid bij Vijfje en lijkt het je leuk om je op deze dag te ontfermen over een nieuwelingenteam? Meld je dan aan als coach bij Jessica (0657906229) of via ejaculacie@vijfje.nl

 

 

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren