Wintersport met Vijfje

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2019-2020
Vanaf
8 mrt. 2020 00:00:00
Tot
15 mrt. 2020 23:00:00
Locatie
Val di Sole, Marilleva, Italiƫ

Wintersport met Vijfje

Vijfje gaat weer op wintersport! Na het succes van het afgelopen jaar hebben we besloten om weer samen met de Groene Uilen de sneeuw op te gaan zoeken. Deze keer gaan we niet naar Frankrijk, maar naar het mooie Italië. Het gebied waar we naartoe gaan is Val di Sole. Naast dat dit gebied 180 km aan pistes heeft voor elk niveau, staat het bekend om de vele zonuren. Verder is er genoeg mogelijkheid om te après-skiën. Bij de populaire après-ski bar, Dai Angioi, naast onze accommodatie. Daarnaast organiseert Skifest een Student Event in Marilleva in Val di Sole. Dit betekent dus dat we elke dag feesten hebben met velen andere studenten aan het einde van de ski dag voordat je ‘s avonds de club in gaat. 
De vertrekdag zal zijn op 08-03-2020 en we komen weer terug op 15-03-2020. Dit betekent dat je 6 dagen kunt skiën/snowboarden. 
Ook als je nog geen ervaring hebt, ben je van harte welkom om mee te gaan. Naast dat er mogelijkheden zijn om lessen te nemen, zijn er genoeg pistes voor zowel onervaren mensen als voor ervaren mensen. 

Als je zelf geen ski- of snowboardmateriaal hebt, is het mogelijk om dit te huren, deze prijzen beginnen bij 69 euro (vo) voor een volledige set exclusief helm. Heb je nog vragen voordat je je aanmeldt? Mail dan even naar secretaris@vijfje.nl
De kosten zullen in totaal €379 zijn (inclusief skipas, verblijf, busreis en toegang tot de Student Event feesten).

Heb je zin om samen met andere Vijfjes en groene oeloes een week lang te skiën, snowboarden of gewoon biertjes te drinken in de sneeuw? Schrijf je dan nu in! We hebben maar een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er snel bij bent. Als je je inschrijft, krijg je kort daarna een mailtje met de inschrijflink!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren