Vijfje Intern Toernooi (VIT)

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Vanaf
25 nov. 2018 12:00:00
Tot
26 nov. 2018 04:00:00

Binnenkort is het zover, het Vijfje Intern Toernooi! Zijn jij en je team klaar voor de ultieme strijd in de zaal of hebben jullie gewoon zin in twee ontzettend gezellige feestjes? Ben jij, als echte pilsbaas, alleen geïnteresseerd in de derde helft en trek jij graag geforceerde rietadtjes? Ga jij een #whataretheodds niet uit de weg als er risico is op een volumebraakje? Voor deze grote spelers hebben wij op zondag 25 november het Vijfje Intern Toernooi georganiseerd, met op vrijdag 23 november een openingsfeest met het thema 'who's your hero?' in de jut. Kom verkleed als jouw held en win alvast de derde helft met als prijs misschien wel gratis bier! Even ter verduidelijking: op zondag moet je dus daadwerkelijk heel wat wedstrijdjes voetballen. Maar daarnaast kun je natuurlijk wel gewoon zuipen.

Uiteraard moeten de winnaars van het Vijfje Intern toernooi ook gehuldigd worden. De winnaars krijgen zondag
avond in de Jut een beker en een prijs!

Er kunnen maximaal 24 teams meedoen, dus schijf je snel in! Inschrijven kan door namens je team een mail te sturen naar vetvit@vijfje.nl. Het inschrijfgeld zal ongeveer rond de euro 25 per team liggen! De 25 euro wordt door de penningmeester afgeschreven van diegene die het team heeft ingeschreven.

Voor de luie vedettes die de tekst niet hebben gelezen en meteen naar onder scrolden voor de samenvatting, hier komt ‘ie:

Wat?: Het Vijfje Intern Toernooi.
Wanneer?: Vrijdag 23 november openingsfeest met thema ‘who’s your hero’ en zondag 25 november wedstrijden + huldiging.
Wat kost dat?: €25 per team.

Liefs en tot snel,

VETVIT '18/'19

Onze sponsoren