Bumarang Vijfje Intern Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Organisator
VETVIT 19-20
Vanaf
24 jan. 2020 12:00:00
Tot
25 jan. 2020 04:00:00
Locatie
ACLO Sportcentrum

Bumarang Vijfje Intern Toernooi

Bumarang Vijfje Intern Toernooi

Eind januari is het weer zover: Het Bumarang Vijfje Intern Toernooi. Het toernooi waarin alle Vijfje teams de kans krijgen om in slechts één weekend te bewijzen dat ze zowel op, als buiten het veld grote spelers zijn. Ideaal voor de teams die Vijfje Champions League nogal lang vinden duren, maar toch graag willen bewijzen dat ze alle Vijfjes kunnen verslaan.

Omdat we de prioriteiten goed op orde hebben, namelijk de 3e helft, begint het toernooi op vrijdag 24 januari met het openingsfeest. Dit doen we in de Jut met een mooie Glow in the Dark Fissa. Dè kans om toch nog de shine te pakken als je talent niet in de 1e of 2e helft ligt dus. Uiteraard is er een prijs voor degene die het meest opvalt deze avond, haal dus je neon shirt en je witte broek uit de kast en kom een avondje shinen.

Op zaterdag 25 januari is er niet extreem veel tijd om uit te brakken, want dan vindt het toernooi zelf plaats in de Aclo. Tijd om samen met je team lekker brak wedstrijdjes te voetballen dus. Na het toernooi eten we met z’n allen op de Aclo en gaan we daarna door naar de Mesacosa (zwanestraat 35) voor de huldiging, waar we er nog een keer een mooi feestje van gaan maken!

 

Nu even het zakelijke deel:

Schrijf je snel in door namens je team een mail te sturen naar vetvit@vijfje.nl of namens je team een whatsappje te sturen naar Aart of Jellien.

Inschrijvingskosten zijn €25 euro per team, exclusief een klein bedrag voor het eten op zaterdag na het toernooi. Voor het inschrijvingsgeld hebben we nog een mooie kortingsdeal voor jullie gesloten met onze sponsor Bumarang:

1. Je mailt namens je team 3 of meer huurcontracten naar vetvit@vijfje.nl
2. VETVIT mailt deze contracten door naar Bumarang en zorgt ervoor dat jullie team 15 euro korting krijgt op het inschrijvingsgeld voor VIT 
3. Bumarang bekijkt jullie huurcontract en gaat na of er een mogelijkheid is voor jou tot huurverlaging, omdat de verhuurder teveel huur vraagt
4. Als er huurverlaging mogelijk is, neemt Bumarang contact met je op om te overleggen of je samen met hen verdere stappen wilt ondernemen om jouw huur te verlagen.

Voor de duidelijkheid: Je zit nergens aan vast, opsturen van je huurcontract kost niks en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Het is ook niet zo dat je aan een procedure vast zit. Als Bumarang je mailt kan je altijd bedanken. Maar minder huur is natuurlijk altijd mooi meegenomen, dus stuur vooral je huurcontract door en kijk of er iets aan huurverlaging te winnen valt. Dikke win win situatie dus!
 

Samenvatting:

Wat: Het Bumarang Vijfje Intern Toernooi

Waar: Koos Duppenhal op de ACLO (en feest in de Jut en Jul)

Wanneer: Vrijdag 24 januari de Glow in the Dark fissa en 25 januari het toernooi en de huldiging bij Mesacosa (zwanestraat 35)

Kosten: €25 per team, of slechts €10 als je gebruik maakt van de bovengenoemde deal

Opgeven: Stuur namens je team een mail naar vetvit@vijfje.nl of een appje naar Aart (0681339207) of Jellien (0612579578)
 

Liefs VETVIT

Dit evenement wordt gesponsord door Bumarang en Schulting Agro

Onze sponsoren