Open Avond Eigen Vijfje pand

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2019-2020
Vanaf
18 feb. 2020 20:00:00
Tot
19 feb. 2020 22:00:00
Locatie
Dionysos (Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 58)

Sommigen van jullie hebben er wellicht al het een en ander over gehoord. Drs. Vijfje is bezig met het realiseren van een eigen Clubhuis. Gamersvereniging ASV Dionysos heeft door structurele daling in het ledenaantal besloten om te stoppen als vereniging. Dit geeft Drs. Vijfje een unieke kans om in te stappen. Dionysos wil namelijk van het pand af en zoekt hiervoor een andere vereniging die het over wil nemen.

Drs. Vijfje groeit elk jaar en op sommige avonden is de Jut & Jul te klein aan het worden. Het lijkt dan ook een logische stap en mooi moment om de mogelijkheden voor een eigen Clubhuis te gaan bekijken. Op dit moment zijn er verschillende dingen uitgezocht, maar zijn er nog geen beslissingen genomen. Hierbij willen we graag onze leden betrekken en houden daarvoor een open avond! Een uitgelezen mogelijkheid om een eerste indruk te krijgen van ons eventuele nieuwe clubhuis! Iedereen is welkom van 20:00 - 22:00 uur om een rondleiding door het hele pand te krijgen. Daarna is er de gelegenheid om een paar biertjes te drinken aan de bar. De tijden zijn nog onder voorbehoud en zouden dus nog iets kunnen wijzigen.

Deze avond is bedoeld om Vijfjes een eerste indruk van het pand te geven. En gedetailleerde uitleg over de aanpak van het plan zal op de ALV worden gepresenteerd. Uiteraard is het deze avond al mogelijk om vragen te stellen!


Nog even in het kort:

Wat: Open avond
Waar: ASV Dionysos (Kijk in 't Jat Straat 58)
Wanneer: 18 februari 20:00 - 22:00 uur (onder voorbehoud)

 

Onze sponsoren