Nieuwelingenweekend/Vijfjeweekend

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
14 sep. 2018 20:00:00
Tot
16 sep. 2018 20:00:00
Locatie
Dwingeloo

Terwijl de vakantie al druk aan de gang is, en de Vijfje activiteiten een beetje stilliggen, zijn wij gelukkig al weer druk bezig met het nieuwe jaar en de mooiste activiteit van allemaal: Het Vijfje-weekend! Vanaf 14 t/m 16 september kan je met ons mee naar iedereens favoriete gure accommodatie in Dwingeloo, om lekker wat bakken te vouwen, spelletjes te spelen en kennis maken met de echte Vijfje-sfeer als nieuweling! Ook als bestaand lid ben je van harte welkom: Laat zien wat voor een irreële buiskeizer je bent tijdens dit weekend en je kan meteen beroemd (of berucht) worden bij de nieuwe lichting Vijfjes! 

Op vrijdagavond zal er een themafeest zijn met het thema: ‘Diereninstinct’. Zaterdag overdag zullen we allemaal mooie studentenspelletjes gaan spelen en zaterdagavond kan je je beerpong talent laten zien met het beerpong toernooi! Dus wees erbij!

Let op: Ga je niet meer mee, meld je dan af voor 13-9 9:00 anders kan je een boete krijgen tot €30 ivm gemaakte kosten. Afmelden kan bij 06-43680422 of ejaculacie@vijfje.nl

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren