Sjoeltoernooi

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Vanaf
30 jan. 2019 22:00:00
Tot
31 jan. 2019 01:00:00

Lieve Vijfjes,

Woensdag 30 januari is het tijd om te laten zien dat jij nog een beetje beschikt over het oud-nederlandsche bloed. Het is tijd voor een primeur bij Vijfje! In de Jut gaat een heus oer-Hollands sjoeltoernooi plaatsvinden! Ben jij altijd de sjoelkoning binnen je familie? Laat zien dat ook buiten je familie, je gewoon iedereen uit de bak speelt.
Op heerlijke houten bak een paar houten schijfjes door gleufjes in de verte laten glijden, een veel mooiere sport bestaat er toch niet?
Heb jij dit nog nooit echt gedaan of denk je dat je er bagger in bent? Maakt niet uit! Heel weinig mensen kunnen dit echt een beetje oké. Dus mocht je nou niet zo'n talent zijn met de voet-oog coördinatie kan je hier laten zien dat het niveau van de hand-oog coördinatie wel redelijk gesteld is. Mocht ook dat tegenvallen, kan je met een portie geluk al een heel eind komen.
Kom en laat zien dat jij uit het uit het juiste hout gesneden bent!

Wat: Sjoeltoernooi!
Waar: Jut & Jul
Wanneer: 30 januari 22:00
Hoe: Opgeven kan via de website
Prijs: €3

P.S. We lenen de sjoelbakken en ondanks dat men vaak denkt dat een sjoelbak niet zoveel voorstelt zijn deze krengen toch best prijzig. We vragen daarom ook iedereen die in de jut komt een aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen en voorzichtig om te gaan met de spullen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren