Mallorca Cup 2018

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
24 mei 2018 11:00:00
Tot
28 mei 2018 11:00:00
Locatie
Mallorca

Gretige Vijfjes,

Over een paar maanden staat ons jaarlijkse tripje naar Spanje weer op de planning. Afgelopen 3 jaren hebben we met Vijfje de Spaanse kust opgezocht om tijdens de Costa Brava Cup te shinen met ons voetbaltalent, maar vaak genieten wij als Vijfje meer van het zuipen en in de zon liggen.

De Costa Brava Cup organisatie heeft zich dit jaar uitgebreid met 2 nieuwe locaties. Deze 2 nieuwe locaties zijn een verwelkoming voor ons als studenten, omdat het originele toernooi in Lloret de Mar dit jaar precies in de tentamenperiode valt. Daarom gaan we dit jaar naar de nieuwe locatie in Mallorca!!

Wil jij dit jaar ook mee naar Spanje om daar een paar dagen lang te feesten, intens hete insmeer sessies te zien of duik je liever met een examenreis scholier het bed in (of voor de liefhebber een Duits hert). Of ben je benieuwd of aart-jan het stappen dit jaar wel gaat halen? Meld je dan nu aan!

Vorig jaar zijn we met 41 mensen naar Lloret geweest en ook dit jaar willen we weer met minimaal 3 herenteams en minimaal 1 damesteam deelnemen. Wij willen graag voor 10 november weten of jij/of je team interesse hebt/heeft in dit mooie toernooi in Spanje. Wij moeten dit z.s.m. weten i.v.m. de prijs van de vliegtickets en vanwege het feit dat we dan weer met alle Vijfje teams in hetzelfde appartementencomplex terecht kunnen. Geef je daarom zo snel mogelijk op bij één van de organisatoren van Vijfje dit jaar!

Je kunt jezelf of je team (direct met alle namen die willen deelnemen) opgeven door te mailen naar cbc@vijfje.nl, je intekenen op het evenement op de website of je interesse kenbaar maken bij Robin Douwenga, Jelmer de Boer of Jeroen Schumer. 24 november is de uiterlijke deadline.

 

Waar: Mallorca

Wanneer: 24-28 mei

Info: http://www.sporteventz.nl

Kosten: ongeveer 280 euro (wordt in termijnen afgeschreven)

 

Liefs de CBC Organisatie van Drs. Vijfje,

Robin Douwenga (0611651337)

Jelmer de Boer (0615134248)

Jeroen Schumer (0657374379)

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren