Lustrum Merchandise Pakket

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Lustrumactiviteit
Organisator
Lustrum Commissie 17-18
Vanaf
1 okt. 2017 12:50:00
Tot
1 jun. 2018 12:50:00
Locatie
Lustrum

Lustrum Merchandise Pakket

Lieve Vijfjes en waarde oud-leden,

Ome DUO vast een belletje gegeven? Het is weer tijd om met geld te smijten! Met veel trots presenteren wij hét lustrumpakket van ons vijftienjarig bestaan! Voor slechts €25,- heb jij al deze speciale verenigings- en thema merchandise in huis!

Geleverd in een mooi stoffen rugtasje - uiteraard voorzien van ons “Blauw Bloed” logo - vind je ten eerste 4 Vijfje speciaalbiertjes (blond) van Brouwerij Martinus, volledig met eigen etiket en speciaal voor ons gebotteld! En hoe nou beter om dit pils te drinken dan uit 1 van je 2 speciale lustrum bierglazen? Oh en je kan je biertjes ook nog eens openen met je eigen gegraveerde Vijfje sleutelhanger/bieropener!

Verder hebben wij besloten om jullie niet te laten betalen voor zo’n heerlijk unisex shirt met een taille van drie en een halve meter die eigenlijk bij niemand echt goed zit. In plaats daarvan krijg je gewoon wat oud vertrouwde spullen om eens lekker met wat vriendjes en vriendinnetjes een kaartje of een dobbelsteentje te leggen! Zo krijg je naast al het bovenstaande nog een Vijfje kaartspel (verrassend), lustrumshotglazen, dobbelstenen in de Vijfjekleuren, en tot slot ook nog een Vijfje zonnebril. Al past dat niet helemaal in het rijtje. Maar wel leuk. Het mag dan al wel bijna winter zijn, maar echte badboys&girls dragen gewoon zonnebrillen in de kroeg toch?

Voor huidig-leden: schaf ‘m aan door je in te schrijven op de site! Ben je oud-lid en wil je ook zo’n pretpakket kopen? Helemaal mooi! Mail dan even naar lustrum@vijfje.nl en dan fixen we de betaling en het ophalen van het pakket op een andere manier. We doen helaas niet aan bezorging, maar je kan deze pakketten bij Abel Spithost (0612393088) op afspraak of bij een (lustrum)evenement ophalen! Kopen kopen kopen! 25 ekkies en je bezit er al !! OP = OP. Wil je 2 van deze geweldige pakketen geef dat aan via introducees.

Kusjes van de Lustrum Commissie!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren