KNVB Bekerfinale Vrouwen 1

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Bestuurlijk
Organisator
Bestuur 2018-2019
Vanaf
19 apr. 2019 11:00:00
Tot
20 apr. 2019 04:00:00
Locatie
Topsportcentrum Roffa

KNVB Bekerfinale Vrouwen 1

LET OP, DATUM IS GEWIJZIGD VAN 20 APRIL NAAR 19 APRIL!

 

Lieve leden! Vrijdag 19 april is het zover, dan mogen onze dames in de landelijke bekerfinale spelen en hopelijk die felbegeerde cup pakken! Hiervoor willen we graag met zoveel mogelijk mensen afreizen naar Rotterdam. Je kunt je hieronder inschrijven als je interesse hebt in de busreis, de kosten hiervan zullen waarschijnlijk tussen de 15 en 20 euro liggen voor het retourtje Rotterdam. Let erop dat vanaf 7 april je inschrijving definitief is, dit in verband met het soort bus dat we aan de hand van de inschrijvingen zullen reserveren. Dus schrijf je in en ga mee naar wat misschien wel een legendarische Vijfje-avond zou kunnen worden! 

Naast dat we natuurlijk na de bekerfinale de Jut op zijn grondvesten zullen laten schudden, zal er ook nog een PMDS voor de echte diehards in de Jut plaatsvinden vanaf (onder voorbehoud) 11:00! 

Ken je externen of oud-leden die nog mee willen, maar geen account op de site hebben? Die personen kunnen een mail sturen naar secretaris@vijfje.nl

De tickets voor de finale zelf zullen wij ook voor je bestellen als je je hier hebt aangemeld. Let op: Dit geldt alleen voor leden, externen dienen zelf kaarten voor de finale te kopen. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren