Herbstmeister Borrel

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
11 jan. 2019 22:00:00
Tot
12 jan. 2019 03:00:00

Lieve Vijfjes,

We zijn inmiddels al een aantal dagen onderweg in 2019. De herinneringen van de eerste seizoenshelft staan ons natuurlijk allemaal nog helder voor de geest. Of dat nu gaat om de prestaties in het veld (waarschijnlijk niet) of de prestaties in de kroeg. Wij kunnen jullie als bestuur in ieder geval meedelen dat er niemand zo gelukkig is geweest in de eerste paar maanden van dit seizoen dan Tanky. Jullie hebben met z’n allen meer dan 1700 pitchers soldaat weten te maken. De opkomst bij de evenementen was ongekend en de integratie van de nieuwe leden verliep soepel afgaand op de regelboom.

Maar het ging natuurlijk allemaal maar om één ding en dat is welk team er uiteindelijk op de eerste plek zou staan in het pitcherklassement. Na een fenomenale comeback geleid door Arjan Vriesema en Saviël Gils wist v30 de koppositie in de laatste weken te behouden, ondanks de druk van een stel idioten uit v29. De huldiging vindt aankomende vrijdag plaats in de Jut & Jul, waar de prijzen zullen worden uitgereikt aan de nummers 1,2 en 3 en het best presterende vrouwelijke team.  

Maar nu wordt het nog mooier, omdat Tanky zo blij is met ons geeft hij z’n eigen feestje. Voor €12,50 mag iedereen onbeperkt bakken vouwen en binnenlands gedestilleerd zuipen. Als extraatje mogen de winnaars van het klassement (1,2,3 en beste vrouwenteam) gratis en voor niets drinken!  En nu horen we jullie alweer denken: “maar de tentamens komen eraan”. Tentamens kun je herkansen, feestjes niet. Daarnaast heb je nog een hele week om keihard te leren, dan kan je vrijdag wel snoeihard buizen.

Wat?: Herbstmeister borrel inclusief onbeperkt bier en binnenlands gedestilleerd voor €12,50
Wanneer?: Vrijdag 11 januari vanaf 22:00
Waar?: Jut & Jul

Onze sponsoren