Gideon van Ligten TOP Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Organisator
Toernooi Commissie 18-19
Datum en tijd
23 aug. 2019 18:00 - 23:00
Locatie
ACLO Sportcentrum

Gideon van Ligten TOP Toernooi

Lieve Vijfjes,

Net nu je denkt eindelijk van ons af te zijn, organiseren wij van de ToCo ’18-‘19 na de KEI-week nog één laatste toernooi. Vrijdagavond 23 augustus vindt het Gideon van Ligten TOP Toernooi 2019 namelijk plaats! Deze avond zullen verschillende teams van het hoogste niveau van het Dames zaalvoetbal strijden met ons aller Vrouwen 1 om het nieuwe Eredivisie- of Hoofdklasseseizoen met een lekker gevoel in te kunnen gaan.

 

Dit toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door Drs. Vijfje ter nagedachtenis aan de oud-Vrouwen 1 trainer Gideon van Ligten. Waar in de eerste edities enkel de andere oude verenigingen van Gideon (te weten Drachtster Boys, KTP Nieuw Roden en VIOD) acte de présence gaven, is het hoog tijd om het toernooi langzaam uit te breiden naar een volwaardige voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit betekent dat na het voetballende gedeelte op de ACLO de Jut & Jul de deuren ook alweer zal openen voor alle Vijfje-leden en andere toeschouwers!

 

Heb je na de KEI-week niks meer te doen in de stad en ben je na een week uitrusten op vrijdag wel weer toe aan een verzetje vol acties, doelpunten en dom zuipgedrag op hoog niveau? Kom dan vooral onze prijzenpakkers aanmoedigen op vrijdagavond 23 augustus vanaf 20:00!

 

Wat: Gideon van Ligten TOP Toernooi

Locatie: Aclo Sportcentrum & Café Jut & Jul

Tijd: 20:00 – 23:00

Onze sponsoren