Eindfeest

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feest en Evenementen Commissie 17-18
Vanaf
8 jun. 2018 22:05:00
Tot
9 jun. 2018 10:05:00
Locatie
Jut & Jul

Lieve Vijfjes,

Het is weer zover, het seizoen ’17’18 loopt dan echt helemaal op zijn einde. Tijdens het eindfeest nodigen we jullie allemaal uit om de Jut&Jul nog maar eens een keer volledig op zijn kop te zetten. Perfect moment om de Vijfjes met kampioenschap een passend podium te geven en te eren met datgene waar we het beste in zijn; ouderwets buizen. De winnaars van het pitcherklassement zullen tevens beloond worden voor hun enorme inzet! Tevens zal er afscheid genomen worden van een aantal vertrekkend leden.

Dit supermooie eindfeest willen we doen in thema: ons mooiste of meest foute sportoutfit, dus heb je nog een shirtje van RKC Waalwijk of Glasgow Rangers uit de jaren ’70 schroom dan vooral niet en trek het aan! Laat zien dat jouw foute team het beste kan buizen! 
Mocht je team nou niet wekelijks gefloreerd hebben in een of ander aftands zaaltje in Ommeland of bij de Tjibbes? Of heeft ome Duo niet voldoende toegestopt om het pitcherklassement aan te voeren? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem! Bijzijn is meemaken.

Veel liefs en kusjes van de FEC

Onze sponsoren