Bieriokart

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bezorg Commissie / Escalatie Commissie 19-20
Vanaf
19 feb. 2020 21:30:00
Tot
20 feb. 2020 03:00:00
Locatie
Jut&Jul

Bieriokart

Lieve Vijfjes,

 

Ook dit jaar zullen we bij Vijfje weer gaan rijden onder invloed. Dit doen we natuurlijk wel veilig in de kroeg met een GameCube controller in de hand. Voor velen binnen Vijfje is Bieriokart al een bekend spel. De ervaring in het welbekende Mariokart waar je tijdens je jeugd uren hebt ingestopt komt weer goed van pas. Nu kun je het ook nog eens combineren met je favoriete bezigheid in je studententijd, bier drinken.

Voor de enkeling die dit legendarische spel niet kent: Bieriokart is een combinatie van mariokart en bier drinken. De bedoeling is dat er tegen elkaar geraced wordt en er vanaf de 2e ronde een adt getrokken moet worden. Wanneer je dit doet is aan jezelf, maar mag dus alleen niet in de eerste ronde. Als de adt getrokken wordt dient je kart stil te staan.

We gaan bieriokart dit keer doen op woensdag 19 februari. Vanaf 21.30 zullen de time trials gereden worden voor je kwalificatie. Het toernooi zal €10,- kosten, maar hier zitten de biertjes die je tijdens je races drinkt bij in. Schrijf je snel in, want het toernooi heeft een capaciteit van 32 plaatsen en vol=vol! Je bent ook altijd welkom om gewoon te kijken en bier te drinken, zodat je met je fiets op de weg naar huis kunt crashen.

Schrijf je dus in via de site!

 

Wat: Bieriokart toernooi

Game: Mario kart Wii (met gamecube controller)

Waar: Jut&Jul

Wanneer: 19 februari vanaf 21.30 uur

Kosten: €10,- verplichte biertjes tijdens je races incluis

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren