Almanak Uitreiking + Fissa

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
27 feb. 2019 22:00:00
Tot
28 feb. 2019 04:00:00

Lieve Vijfjes,

Zet het allemaal in jullie agenda: woensdag 27 februari 2019, Almanakuitreiking, dit jaar mét almanak! Zo rond Oud & Nieuw moest deze al af zijn en dat heeft ons aardig veel moeite gekost, 
maar het resultaat mag er wezen. Dat vraagt natuurlijk om een onvergetelijk feest, vergelijk het een beetje met een 3-0 achterstand tegen lompe boeren ombuigen tot een 4-3 winst. Waren die sterallures toch niet voor niets. Wat doe je daarna? Juist, keihard bakken vouwen in de Jut als een echte grote speler.

Het thema van de almanak zal op de avond van de uitreiking bekend gemaakt worden, mits de voorzitter geen plankenkoorts heeft natuurlijk. Waarom dit thema gekozen is staat natuurlijk samen met heel veel andere mooie verhalen en stukjes in de almanak zelf. 

Om te vieren dat de almanak af is en klaar ligt voor de leden hebben wij er ook voor gezorgd dat er een optreden wordt verzorgd door een special guest. Zo wordt het feestje voor iedereen alleen maar nóg mooier. De almanak zal tussen 23:30 en 00:00 uitgereikt worden, wees op tijd want anders staat de Jut zoals gewoonlijk bomvol!

Mocht je nu nog steeds niet overtuigd zijn, dan kunnen wij jullie bij dezen ook een gratis fust beloven, mede mogelijk gemaakt door Tankie en het bestuur! Het belooft hoe dan ook een 
ontzettend mooie avond te worden waar wij Vijfjes wederom tot ’t gaatje gaan, met veel bier, drankspellen, mooie verhalen, een special guest en bovendien een almanak!

Liefs van de Almanakcommissie 2018-2019

Ohja en mocht je nog steeds je niet ingeschreven hebben voor de almanak, er zijn er nog een paar over. Stuur maar een bericht naar 06-15134248.

Onze sponsoren