Kerstdiner

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feest- en Evenementen Commissie 19-20
Vanaf
17 dec. 2019 19:30:00
Tot
18 dec. 2019 03:00:00
Locatie
Yasumi Sushi & Grill

Kerstdiner

Lieve Vijfjes,

Het is weer winter, en wat hoort er nog meer bij de winter dan je klauwen bevriezen of onderuit glijden op de museumbrug? Juist: volop vreten en keihard zuipen op een kerstdiner met de familie. En aangezien Vijfje één grote, alcoholistische familie is, gaat kerst ook bij ons goed gevierd worden!

We organiseren een sprankelend, prominent kerstdiner op dinsdag 17 december bij onze sponsor, Yasumi. Dus altijd al dat ene Vijfje hert in een jurk willen zien, of die Vijfje hunk in een pak (of andersom; genderneutraliteit 'vo), meld je dan vooral aan! Kom om 19.30 met je team en/of commissie om een prachtig driegangen menu te nuttigen voor een schamele 22,50 inclusief een lekkere chardonnay of een kerstrood wijntje. Uiteraard is de Jut hierna ook open om koude kletsers te vouwen als grootverdienende bodemloze putten. Ervaar deze avond de prominente kant van de Vijfje cultuur!

Wel zullen we een stukje van de gewende tradionele stijl van een kerstdiner afwijken. Het voorgerecht zal namelijk sushi zijn (ook vega). Met het hoofdgerecht zal er heerlijke gegrilde zalm, honing kip, beef, garnalen spiesjes en lam op tafel komen samen met wat side dishes zoals rijst, salade, gemixte groenten en friet. Bij het nagerecht is er keuze tussen vers fruit en vanille ijs met peach crumble cake.

Dus voor de duidelijkheid, De voor- en hoofdgerechten worden gezamenlijk op tafel gezet. Op die manier kan iedereen gewoon van de tafel pakken. Een andere aanpak dan normaal maar net zo leuk! Het dessert is wel per persoon. Je voorkeur dient hiervoor ook aangegeven te worden in de opmerkingen!

Wees snel met aanmelden, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Liefs de FEC!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren