30 seconds toernooi

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Toernooi Commissie 19-20
Vanaf
13 nov. 2019 22:00:00
Tot
14 nov. 2019 02:00:00
Locatie
Jut en Jul

30 seconds toernooi

Lieve Vijfjes,

Begrijpt jouw teamgenoot dat hij pils moet halen zonder dat jij het magische woord in de mond hebt genomen? Weet jij een mooi hert altijd creatief te omschrijven? Of weet jij het onverstaanbare dialect van je teamgenoot zonder moeite te ontcijferen? Dan is het Vijfje 30 Seconds Toernooi hét evenement voor jou!

Op woensdag 13 november vanaf 22.00 uur in de Jut & Jul kun je in teams strijden tijdens deze mooie ToCo traditie! Opgeven kan via de website in teams van 2 of 3. Laat één iemand van het team zich opgeven en benoem de rest van jullie 30 Seconds team in de opmerkingen. Mocht je wel mee willen doen en geen team hebben, neem dan even contact op met de ToCo door diegene van ons te appen die je het liefste vindt. De kosten voor het toernooi zijn €5, dit zal worden afgeschreven bij de persoon jullie aanmeldt.

Bezit je geen aangeboren talent in 30 Seconds, maar ben je wel benieuwd naar telepatische communicatie? Dan is de Jut natuurlijk ook open voor jou.

 

TL;DR
Wat: 30 Seconds toernooi
Waar: Jut & Jul
Wanneer: 13 november om 22:00 uur
Hoe: Opgeven kan via de website of door een ToCo lid aan te spreken/te appen. Dit gaat per team, dus eentje meld zich aan en vermeld de rest van het team in de opmerkingen bij het aanmelden.
Prijs: €5 per team.

 

Kusjes van jullie ToCo xxx

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren