Happen en Trappen

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
20 nov. 2019 18:30:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feest- en Evenementen Commissie 19-20
Datum en tijd
26 nov. 2019 18:30 - 23:00
Locatie
Jut en Jul

Happen en Trappen

Lieve Vijfjes,

Op dinsdag 26 november wordt weer het jaarlijkse Happen en Trappen georganiseerd. Ben je wel een keer zat van de studentikoze pasta pesto? En wil je graag een keer genieten van echte culinaire hoogstandjes? Of wil je gewoon dom buizen? Meld je dan nu aan! Dan zorgen onze Vijfje chef-koks voor een onvergetelijk viergangenmenu waar ze zelfs bij de beste restaurants een puntje aan kunnen zuigen.

Het Happen en Trappen gaat als volgt, je gaat met een tweetal een fietsroute afleggen door het pittoreske Groningen, waarbij je langs 4 huizen gaat. Na elke gang is tijd om naar het volgende huis te trappen (dus je fiets mee nemen is handig ;). Zo kun je genieten van vier verschillende gangen in 4 verschillende huizen. Dit allemaal slechts voor €15.- ! Wanneer de buikjes goed gevuld zijn opent Tanky de deuren van de Jut om de avond onvergetelijk te maken.

Om 18:30 zal het eerste gerecht klaarstaan, t.z.t. krijg je hier een schema van. Ben je een planteneter of heb je bepaalde allergieën, laat het ons weten in de opmerkingen. Anders wordt het wat de chef-koks je voorschotelen.

Liefs,

Fec

Ps. Meld je gauw aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren