Beerpongtoernooi 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
25 sep. 2019 21:30:00
Tot
26 sep. 2019 03:00:00
Locatie
Jut & Jul

Beerpongtoernooi 2019

Lieve Vijfjes,

Het is weer het moment om te kijken wie er beschikt over de beste oog-hand coördinatie in combinatie met grote hoeveelheden goudgeel pretvocht. Het is namelijk tijd voor het eerste echte evenement van het jaar in de Jut & Jul. 

Wij als EscalatieCommissie zullen 25 september namelijk ons enige evenement van het eerste halfjaar organiseren, namelijk het Beerpong Toernooi.

Heb jij altijd al NBA aspiraties gehad en denk jij dat je de LeBron James of Steph Curry van onze vereniging kunt zijn? Of vind je Beerpong gewoonweg een leuk tijdverdrijf, omdat je andere mensen kunt dwingen om te drinken? Meld je dan snel aan bij het evenement op de site of stuur een appje naar een van de leden uit de EsCo.

We zullen spelen in duo's en gelijk via een K.O. systeem. In de opmerkingen kun je aangeven wie jouw partner in crime is. Heb je totaal geen partnervoorkeur of ken je nog niet zoveel mensen bij Vijfje, dan is dat natuurlijk totaal geen probleem en kun je dat ook aangeven in de opmerkingen. Wij zorgen dan voor een partner, wie weet ontmoet je wel de liefde van je leven. We hebben een maximum aantal deelnemers van 64 (dus 32 teams). Wees er dus snel bij.

Dan denken jullie natuurlijk dat dit klauwen met geld gaat kosten als je telkens weer pitchers moet halen? Dat is dus niet zo! Ook al zou dat goed zijn voor het Pitcherklassement, heeft Tanky ons voor deze avond een mooie aanbieding gedaan dat iedereen voor €17,50 onbeperkt bier kan drinken. Als je dus gelijk een pitcheradt trekt, heb je in principe de helft van de kosten er al uit.

Ook al lig je er na de eerste ronde uit, kun je nog steeds gebruikmaken van deze deal. Want: Winnen is drinken en drinken is winnen. Dus als verliezer bij Beerpong win je eigenlijk nog steeds.

 

Dan nog eem de boudel op 'n riege:

Wat: Beerpongtoernooi

Wanneer: 25 september vanaf 21.30

Waar: Jut & Jul

Kosten: €17,50 per persoon (gaat via automatische incasso)

PS. Mocht je een wedstrijd hebben en daardoor niet op tijd in de Jut kunnen zijn, app dan even iemand van de EsCo, dan kunnen we wel wat regelen met het schema.

 

Met veel liefde en kusjes,

De EsCo

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren