2e Thuisspeelavond + PMDS

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
22 feb. 2019 17:00:00
Tot
23 feb. 2019 04:00:00

Het vervolg op de mooiste avond van Vijfje staat voor de deur. Vrijdag 22 februari is het opnieuw aan V1 en VR1 om hun tegenstanders, te weten WMC en KTP Nieuw Roden, een vervelende terugreis te bezorgen. De heren trappen af om 19:00 voor de wedstrijd die gaat bepalen of zij mee mogen blijven doen in de bovenste regionen. Daarna zal om 20:30 het spektakelstuk tussen de dames losbarsten.

Om een beetje in de stemming te komen hebben de Drs. Ultras zoals vanouds een feestje georganiseerd in de inmiddels welbekende paddepoelbar. Vanaf 17:00 zullen de goudgele pretcilinders hier aan één stuk worden aangeleverd door de goedlachse barvrouw Martha. Avondeten kun je halen bij de snackbar 3 meter verderop, die het met alle liefde langs komen brengen in de paddepoelbar zodra het klaar is. Voor de wedstrijd gaan we met z'n allen in een heuse corteo met onze blikken pitt in de handen lopend richting het sportcentrum, waar we zullen worden onthaald door het vlaggenschip om hen op luidkeelse wijze te motiveren voor de gimma.

Natuurlijk is het geen echte Vijfje avond als we na de wedstrijden geen dronken capriolen uit mogen halen in een kroeg (ook deze avond gelieve opnieuw geen banken of sportcentra in de brand steken). Na de dameswedstrijd zal er een grote volksverplaatsing per fiets plaatsvinden, we mogen namelijk naar ons vaste stekkie de Jut & Jul! Ook gaan er geruchten dat hier gratis fusten zullen worden aangeboden.

Ook aan deze thuisspeelavond is een thema verbonden, om actueel te blijven zal deze avond in het teken staan van de (VAR)sity. De Jut & Jul wordt daarom omgetoverd tot een echte college house party zoals wij dat vaak alleen in films hebben gezien.

Tot vrijdag 22 februari!

Liefs,

FEC '18/'19

 

Onze sponsoren