Studentist Vijfje Extern Toernooi (VET)

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Vanaf
28 jun. 2019 22:00:00
Tot
30 jun. 2019 04:00:00

Studentist Vijfje Extern Toernooi (VET)

Lieve Vijfjes,

In het weekend van 28, 29 en 30 juni organiseren wij voor inmiddels de elfde keer het V.E.T. (Vijfje Extern Toernooi). Dit is een jaarlijks terugkerend futsaltoernooi voor teams uit heel Nederland. Door meerdere dames en herenteams zal worden gestreden om de eer en de felbegeerde prijzen. Dit jaar wordt er voor het eerst over twee dagen gevoetbald! Dit houdt in dat de poule-fase plaatsvindt op de zaterdag en op zondag zullen de finales gespeeld worden. Naast dat er op hoog niveau gevoetbald zal worden (of juist niet), is er uitgebreid de gelegenheid om te genieten van het mooie weer met een biertje in de hand. Op de vrijdag zal er een openingsfeest plaatsvinden op het Zernike en op zaterdag een feest in de Jut & Jul. Gedurende het toernooi kan er ook het nodige pils worden genuttigd (of dit het niveau van het voetbal bevorderd valt te betwisten, maar is wel mooi).

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni in het ACLO Sportcentrum. De kosten zullen €35,- per deelnemer zijn (€25,- excl. overnachting). De prijs van €35,- is inclusief slaapplek, ontbijt en een BBQ. De deelnemers kunnen overnachten in de zalen van het sportcentrum.

Voor meer informatie raden iedereen aan de Facebook pagina VET in de gaten te houden (https://www.facebook.com/VijfjeVET/) Voor verdere vragen of deelname aan het toernooi kunt je contact opnemen door te mailen naar vetvit@vijfje.nl.

Wat: Vijfje Extern Toernooi
Wanneer: 28, 29 en 30 juni
Waarom: Weekendje in het bruisende Groningen om te voetballen en feesten met mede studenten!

We kijken er naar uit om jullie op 28 juni te verwelkomen bij ons openingsfeest.

Veel liefs,

VETVIT '18/19

Onze sponsoren