Bieriokart Toernooi

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Datum en tijd
24 apr. 2019 22:00 - 01:00

Bieriokart Toernooi

Lieve Vijfjes,

Nu het seizoen voor de meesten op het einde loopt en de wekelijkse potjes zaalvoetbal zijn ingewisseld voor een maandelijks potje, is het tijd voor het toernooi waar het bij Drs. Vijfje de laatste twee jaar eigenlijk om draait. Jullie begrijpen het al, het Bieriokart toernooi. Zoals vanouds zal er gespeeld worden in de Jut&Jul op de GameCube, de graanshakes die genuttigd moeten worden zitten bij de schamele €10,- inschrijfkosten inbegrepen (onze favoriete penningmeester van dit jaar schrijft dit automatisch af).

Het gebral van Nik over zijn vorige twee (lucky) overwinningen is iedereen ondertussen wel zat en het is eindelijk tijd voor een terechte kampioen! Denk jij dit te zijn? Of wil je gewoon je eigen D.U.I. kwaliteiten op de proef stellen? Meld je dan snel aan want er zijn maar 32 plaatsen en vol=vol!

Nu rijst de vraag natuurlijk wanneer dit race spektakel zal plaatsvinden? Dit is op 24 april dus is er nog genoeg tijd om de banen goed te bestuderen en een tijd neer te zetten waar the Stig jaloers op kan zijn.

Compendium

Wat? Bieriokart toernooi

Waar? Jut&Jul

Wanneer? 24 april; vanaf 22.30 beginnen de time trials.

Console? GameCube

Kosten? €10,- verplichte biertjes tijdens toernooi incluis

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren