Wintersport!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2018-2019
Vanaf
8 feb. 2019 12:00:00
Tot
15 feb. 2019 12:00:00
Locatie
Risoul

Wintersport!

Vijfje gaat weer op wintersport! Na het succes van de wintersport van vorig jaar hebben we besloten om weer te gaan. Deze keer gaan we langer en naar een gebied met meer kilometers aan piste, namelijk La Forêt Blanche (Risoul)! Naast dat dit gebied 180 km aan pistes heeft voor elk niveau, staat het bekend om de vele zonuren en is er genoeg mogelijkheid om te après-skiën. Bij de populaire après-ski bar, La Grotte du Yeti, krijg je tijdens het hele verblijf 40% korting en kun je er halve liters krijgen voor €4,50 en tijdens happy-hour voor €2,10! De vertrekdag zal zijn op 08-02-2019 en we komen weer terug op 15-02-2019. Dit betekent dat je 6 dagen kunt skiën/snowboarden. 
Ook als je nog geen ervaring hebt, ben je van harte welkom om mee te gaan. Naast dat er mogelijkheden zijn om lessen te nemen, zijn er genoeg pistes voor zowel onervaren mensen als voor ervaren mensen. 
Als je zelf geen ski- of snowboardmateriaal hebt, is het mogelijk om dit te huren, deze prijzen beginnen bij 69 euro (vo) voor een volledige set exclusief helm. Heb je nog vragen voordat je je aanmeldt? Mail dan even naar secretaris@vijfje.nl. 
De kosten zullen in totaal €420,50 zijn (inclusief toeristenbelasting, skipas, verblijf, busreis en YetiGoldcard).
Heb je zin om samen met andere Vijfjes een week lang te skiën, snowboarden of gewoon biertjes te drinken in de sneeuw? Schrijf je dan nu in! We hebben maar een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er snel bij bent. Als je je inschrijft, krijg je kort daarna een mailtje met de inschrijflink! 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren