Costa Brava Cup

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Vanaf
16 mei 2019
Tot
20 mei 2019
Locatie
Lloret de Mar

Beste Vijfjes,

Na het tellen van de stemmen blijkt dat de meeste Vijfjes gretig zijn op een deelname aan de Costa Brava Cup. Daarom gaat vanaf nu de inschrijving voor de Costa Brava Cup open en zullen we over enkele maanden Lloret de Mar weer onveilig maken. Dit keer vindt de Costa Brava Cup plaats van donderdag 16 t/m maandag 20 mei. 

Nog even een introductie van de Costa Brava Cup voor de nieuwe leden of een opfrissing voor de leden die al langer lid zijn: Inmiddels gaan we al enkele jaren naar Spanje om daar te voetballen, zuipen en te zonnen! De eerste 3 jaren in Lloret (2 maal winst van de Cup door Vijfje) en vorig jaar in Mallorca (1 maal winst van de Cup door onze mannen en 1 maal winst van de Cup door onze vrouwen). Dit jaar zullen we wederom gaan strijden voor de Costa Brava Cup, maar ook gaan we weer genieten van het mooie weer, de drank, Duitse herten, etc. De organisatie van de Costa Brava Cup pakt dit jaar groots uit i.v.m. het 5 jarig bestaan, oftewel het lustrum te vieren! Dit mogen wij als Vijfje natuurlijk niet missen, we zijn er immers al bij sinds de oprichting van dit toernooi. Daarom gaan we weer met zoveel mogelijk Vijfjes naar Spanje toe!

Wil jij dit jaar ook mee naar Spanje om daar een paar dagen lang te feesten, of ben je benieuwd naar de intens hete insmeer sessies of duik je liever met een examenreis scholier het bed in (of voor de liefhebber een Duits hert). Of wil je Glijer elke avond op de bar zien? Geef je dan snel op bij één van de organisatoren binnen Vijfje of schrijf je in via de website!

Je kunt jezelf of je team (direct met alle namen die willen deelnemen) opgeven door te mailen naar cbc@vijfje.nl, je intekenen op het evenement op de website of je opgeven bij Robin Douwenga of Jeroen Schumer. De kosten bedragen ongeveer 300 euro, dit is inclusief toernooideelname, vliegtickets, appartement en toegang tot de feesten van de Costa Brava Cup!

10 december is de uiterlijke deadline i.v.m. het bestellen van de vliegtickets!

Waar: Lloret de Mar
Wanneer: 16-20 mei
Info: http://www.sporteventz.nl
Kosten: ongeveer 300 euro (in 3 termijnen of in 1 keer) 

Liefs de CBC Organisatie van Drs. Vijfje,

Robin Douwenga (0611651337)
Jeroen Schumer (0657374379)

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren