Kerstdiner

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feest- en Evenementen Commissie 18-19
Datum en tijd
18 dec. 2018 19:00 - 23:00

Lieve Vijfjes,

De feestdagen komen er weer aan! Kijk jij er ook al zo naar uit om aan de keukentafel aan tante Annie te moeten uitleggen waarom je nul studiepunten hebt gehaald het afgelopen blok? Of al die vragen over waarom je nog steeds geen vriend of vriendin hebt. Wanneer je dan de regelboom op tafel klapt, blijkt dat groot spelen in de jut ook al geen punten scoort bij hen. Gelukkig mag je op 18 december aanschuiven bij het kerstdiner met de allerleukste familie van de wereld: de Vijfje familie.

We organiseren een sprankelend, prominent kerstdiner op dinsdag 18 december bij onze sponsor, de Kornuiten. Dus altijd al dat ene Vijfje hert in een jurk willen zien, of die Vijfje hunk in een pak (of andersom; genderneutraliteit 'vo), meld je dan vooral aan! Kom om 19.00 langs met je team en/of commissie om een prachtig driegangen menu te nuttigen voor een schamele 18,50 in combinatie met wat goudgele graanshakes of kersrode wijntjes en ervaar de prominente kant van de Vijfje cultuur!

Geef in de opmerkingen aan welk voor- en hoofdgerecht je wilt hebben. De keuze bestaat uit:
Voorgerecht: Linzensoep of mosterdsoep
Hoofdgerecht: Kogelbiefstuk met pepersaus (miedum of medium-rare), Zalmfilet of een gevulde portobello met mozarella (vega).

Wees snel met aanmelden, er zijn 48 plekken beschikbaar!!

Liefs,
De FEC

P.S. mocht je allergieën hebben, meldt het dan zo snel mogelijk bij ons.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren