Thuisspeelavond

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
16 nov. 2018 17:00:00
Tot
17 nov. 2018 03:00:00
Locatie
Struikhal - ACLO + Flop

De mooiste avond van Vijfje komt er weer aan. Vrijdag 16 november gaan V1 en VR1 weer even een potje voetballes geven aan hun tegenstanders, te weten Real Camaradas en Hovocubo. De kans is groot dat er deze avond meer punten door Vijfje wordt gepakt dan door Robin Douwenga in een heel academisch jaar! Het heren vlaggenschip trapt de avond af om 19:30 gevolgd door de wedstrijd van de dames om 21:00.

Zoals algemeen bekend is het kijkgenot van een potje van onze vlaggenschepen positief gecorreleerd met het alcoholpromillage in je lichaam. Voor de HBO’ers onder ons: Dit betekent meer pils = leukere gimma’s. Daarom zal er ook voor deze Thuisspeelavond weer de inmiddels illustere indrinksessie (PMDS!) plaatsvinden in de Paddepoelbar. Deze sessie begint rond 17:00, avondeten kan gehaald worden in de snackbar 3 meter verderop.

Natuurlijk is een thuisspeelavond niks zonder een 3e helft die finaal uit de klauwen loopt (let op: dit betekent niet dat er banken afgebrand hoeven te worden, het brandalarm in het sportcentrum hoeft ook niet weer af te gaan). Na de wedstrijden zal het feestje dan ook voortgezet worden in het Flop! Nu is de derde helft dan natuurlijk ook niets zonder genoeg bier, dus hebben we alvast voor twee gratis fusten gezorgd.

Maar wat is een thuisspeelavond nou als er geen lekker themaatje aan vast zit. Dus gooi je gender maar in de blender, want deze avond zijn jongens de meisjes en de meisjes de jongens. Nu horen wij jullie denken ‘moet ik nou echt verkleed?’. Nee, als jongetje doe je iets roze aan en als meisje iets blauws. Of je ruilt kleding in de kroeg, schijnt tegenwoordig een ding te zijn onder Vijfjes.

Liefs,

FEC

 

Onze sponsoren