1e Thuisspeelavond + PMDS

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feest- en Evenementen Commissie 19-20
Vanaf
8 nov. 2019 19:00:00
Tot
9 nov. 2019 04:00:00
Locatie
ACLO

1e Thuisspeelavond + PMDS

Vrijdag 8 november staat de mooiste avond van Vijfje weer voor de deur. Hierin is het aan V1 en VR1 om hun tegenstanders, Jong Leekster Eagles en Drachtserboys/ Hr Piping, een koekje van eigen deeg te geven en de punten in Groningen te houden. De heren trappen deze mooie avond af om 19.00. Na het spektakelstuk van de heren trappen de dames af om 20.30, om hun tegenstanders te laten zien wat voetbal is.

De Thuisspeelavond kan natuurlijk niet zonder het genot van wat goudgele rakkers. Daarom beginnen we vroeg met de Pre Match Drinking Session in de Paddepoelbar. Deze bekende en magistrale indrinksessie zal daar om 17.00 aanvangen (eerder beginnen wordt ook zeker aangemoedigd!) om jezelf al eens goed tegen te komen. Avondeten kan gehaald worden in de snackbar drie meter verderop.

En nu zien we je al denken waar moet ik na de wedstrijden heen om flink te escaleren. Nadat de V1 en VR1 de tegenstanders hebben afgedroogd is het tijd voor de 3e helft in het Flop. Hier zal een groot feest zijn met 2 gratis fusten! Dus kom in vijfjekleuren voor een onvergetelijke avond!

Tot vrijdag 8 november!

Liefs FEC

Onze sponsoren