Vijfje Extern Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Organisator
Toernooi Commissie 17-18
Vanaf
7 jul. 2018 11:00:00
Tot
8 jul. 2018 09:00:00
Locatie
ACLO Sportcentrum

De inschrijving voor het Vijfje Extern Toernooi 2018 (VET) is vanaf nu officieel geopend! Het VET zal dit jaar plaatsvinden op 7 en 8 juli.

Helaas zullen we dit jaar dus niet de vrijdag al beginnen met een openingsfeest in verband met de beschikbaarheid van het Sportcentrum en de extra kosten die dit met zich mee zal brengen. De kosten die we eerder naar enkele mensen hebben gestuurd zijn nu dus ook lager zoals je hieronder kunt lezen. Wil je wel het hele weekend van Groningen genieten? Dat kan waarschijnlijk, hier gaan we onderaan deze tekst verder op in.

De zaterdag zal er wel ongeveer net als andere jaren uit gaan zien, met overdag natuurlijk het zaalvoetbaltoernooi zelf, waarbij alle showtjes en akka driedoezoe's uit de hoge hoed worden getoverd. Mocht je hiertoe niet in staat zijn, is dat niet erg, want ’s middags zal de gezelligheid er al goed in zitten en is er ook gewoon de mogelijkheid om je kop eraf te schroeven. Na het toernooi zullen we met z’n allen een goede bodem leggen met een BBQ en zal de gezelligheid voortgezet worden. Later deze avond zullen we deze dag afsluiten in onze stamkroeg de Jut & Jul met een grandioos feest.

Ook dit jaar hebben we op de zaterdagavond een thema bij het feest in de Jut en Jul en hopen we jullie creativiteit terug te zien. Dit jaar zal het thema 'Childhood Stars' zijn. Wil jij eigenlijk van jongs af aan al een profvoetballer, rechter of een stripper zijn? Of zie jij Dries Roelvink, Tinky Winky of Kevin Spacey al van jongs af aan als jouw idool? Dan is deze avond jouw kans om jezelf voor te doen als een van deze sterren. 

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan het Vijfje Extern Toernooi in het mooie Groningen? Geef je als team dan snel op! De kosten voor het  weekend zijn €25,- per persoon. Je krijgt voor deze prijs een slaapplek voor de nacht van zaterdag op zondag, avondeten op zaterdag, toegang tot de festiviteiten, veel zaalvoetbal en een onvergetelijk weekend! Mocht je een eigen slaapplek hebben, kost het toernooi slechts €19,50,- per persoon.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar toco@vijfje.nl en je zult meer van ons horen. We hopen jullie te zien in het weekend van 7 en 8 juli.

Wil je net als de voorgaande jaren ook op vrijdag al buizen in Groningen? Dan zullen wij dit proberen voor jullie te regelen. Geef dan bij je opgave aan dat je hierin geïnteresseerd bent, dan zullen wij op zoek gaan naar slaapplekken voor jullie.

 

Liefs,

De Toernooi Commissie ’17- 18

Onze sponsoren