TOP Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Organisator
Toernooi Commissie 17-18
Datum en tijd
22 jun. 2018 19:00 - 23:00
Locatie
ACLO Sportcentrum

Dit jaar zal het TOP toernooi van Drs. Vijfje alweer voor de dertiende keer worden georganiseerd. Ook dit jaar zullen de beste teams uit noordelijke regio’s tegen elkaar strijden voor de titel. De deelnemers zijn Drs. Vijfje, Futsal Winsum, FC Grootegast, Futsal Frisia, het Nederlands Doventeam, Boerakker, Real Camaradas, Hoogeveen, Futsal Dragten, ONR en Vijfje All-Stars. Voetbal op hoog niveau dus gegarandeerd! Hoofdsponsor dit jaar is 4 in 1 Service uit Winsum en dus zal het toernooi dit jaar worden omgedoopt tot het 4 in 1 Service TOP toernooi.


Zal Vijfje na de domper van vorig jaar dit jaar wel weer de beker zelf in Groningen kunnen houden? Komt allen kijken naar het mooiste zaalvoetbaltoernooi van het noorden! Het 4 in 1 Service TOP toernooi vindt plaats op vrijdagavond 22 juni in het ACLO Sportcentrum in Groningen. De wedstrijden beginnen om 19.00 en iedereen is vanaf 18.00 welkom. Toegang tot het toernooi is voor alle toeschouwers geheel gratis! 


Voor het 4 in 1 Service TOP toernooi aan zullen enkele Vijfjes die onze prachtige vereniging gaan verlaten een onderlinge wedstrijd spelen om nog één laatste keer te schitteren voor Drs. Vijfje. Iedereen is ook van harte welkom om vanaf 18.00 deze wedstrijd te aanschouwen en deze Vijfjes uit te zwaaien. Na alle wedstrijden zal het toernooi ten slotte feestelijk worden afgesloten in het clubhuis van The Knickerbockers (Flophouse), naast de ACLO. Hier kunnen we met z’n allen onder het genot van wat goudgeel vocht het toernooi nabespreken. We zien jullie 22 juni!

Onze sponsoren