Nieuws

Vijfje 1 v.s. LZV Kuypers Hair & Wellness 1

Het is vrijdag 7 oktober 2022. Voor de mannen van V1 staat de thuiswedstrijd tegen LZV Kuypers Hair & Wellness op het programma. Zoals gewoonlijk wordt er voor de wedstrijd gezamenlijk gegeten. Deze keer was het de eer aan Ties om de chef te zijn. Bij aankomst voelde ik een bepaald soort spanning die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Al snel kwam ik er achter waar iedereen zo zenuwachtig voor was. Vandaag werden de foto’s voor de insta, de foto’s voor de sponsor en de teamfoto’s gemaakt. Iedereen was hier natuurlijk super zenuwachtig voor en dat was duidelijk voelbaar.

Gelukkig had Ties een heerlijke maaltijd voor ons gemaakt. Tortellini met kipstukjes, mozzarella, ui en tomatenblokjes. Het geheime ingrediënt was echter de spinazie. Dit was speciaal gedaan voor de vitamine K. Nadat iedereen zijn buikje gevuld had, was het dan toch echt tijd om naar de ACLO te gaan. Om 18:45 stapten we op de fiets, want we zouden toch echt een half uur nodig hebben om de foto’s te maken. Eenmaal aangekomen bij de ACLO was het dan eindelijk tijd voor de individuele foto’s. Nadat iedereen de laatste restjes spinazie tussen de tanden had weggehaald en Rutger de haartjes strak naar achter had gekamd kon het dan eindelijk gebeuren. Er waren maar liefst 5 minuten nodig voor de foto’s waardoor we onszelf 25 minuten moesten vermaken. Dit leidde tot veel ergernis bij bepaalde spelers.

Na 15 minuten rondslenteren door de Sportsbar werd er maar besloten om de wedstrijdbespreking te vervroegen. De wedstrijdbespreking was weer zoals vanouds. Alle corners, vrije trappen, aanvallen en intrappen werden weer even langsgelopen door Bert. Het is maar de vraag of dit in de toekomst nog mogelijk is, aangezien Bert heeft besloten om op zoveel standaardsituaties te trainen dat het maar de vraag is of iedereen alles kan onthouden. Verder werd maar weer eens benoemd hoe geweldig goed Ties kan keepen, want dit is toch iets wat onderbelicht blijft. Halverwege de wedstrijdbespreking kwam Bente ons melden dat de tegenstander in de file stond, en of we zo vriendelijk wilde zijn de wedstrijd iets uit stellen. Uiteindelijk werd er na een flinke discussie besloten om de wedstrijd 10 minuten uit te stellen.

Voor de warming up werden de foto’s voor de sponsor gemaakt (SO naar Energieadvies Emmeloord voor het sponsoren). Wil je ook sponsor worden van dit geweldige team, neem dan contact op met onze sponsor commissie: Goemie en Julius Caesar. Dit is overigens niet de echte Julius Caesar, maar het schijnt dat deze jongen zich regelmatig voorstelt bij de vrouwtjes als de keizer van weleer. Nadat ook deze foto’s waren gemaakt konden we eindelijk aan de warming-up beginnen. Over de wedstrijd zelf valt weinig te vertellen. Een tegenstander die alleen maar klein stond en bouwde op 2 goede voetballers. Zelfs bij een 4-2 achterstand wilden de tegenstander geen druk op ons zetten. Het leek wel alsof ze niet wilde winnen. Eindstand: 7-2. Hoogtepunt van de wedstrijd was het debuut van onze 2de keeper Rutger Otten in de 1e divisie. Dit zegt genoeg over de wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd heerste er vooral teleurstelling. Sommige waren teleurgesteld over het feit dat het een gezapige wedstrijd was, andere waren teleurgesteld over het feit dat ze zelf een slechte wedstrijd speelde. Er was ook iemand zeer gefrustreerd over het feit dat hij het laatste blokje (volledig terecht) op het bankje moest blijven zitten. Gelukkig had hij na het zien van de beelden dezelfde mening over zijn slechte spel, waardoor een rel maar net voorkomen is. Tot ieders genoegen had Max een liter fles Merlot meegenomen en onder het genot van deze overheerlijke wijn werd de sfeer beter en beter.

Voordat de allround werd bereikt, moest er even gegeten worden. Na een spoedoverleg werd er besloten om even wat döner bij de Hasret te eten. Gelukkig nam onze Duitser een broodje vega, want “je hoeft toch niet altijd vlees te eten”, om vervolgens de halve dönerbox van Bram op te eten. Hypocrisie ten top. Bij aankomst in de allround werden er eerst de nodige lustrumshots genomen. Nadat er weer de nodige alcohol in de mannen zat, gingen Goemie en Riri maar eens langs het bestuur om de Onlyfans van V1 te pitchen. Het gerucht gaat dat er een gruwelijke collaboration in de maak is, maar ik kan hier nog niet teveel over vertellen. Mocht je overigens (als team of als individu) interesse hebben in een collaboration met V1 op Onlyfans, laat het weten in de comments en ik zal contact met je opnemen.

Helaas zijn de mannen nu 2 weken vrij, dus kan de geweldige start van V1 geen vervolg krijgen. Blijf allemaal gezond, want de oktoberdip schijnt te heersen!

 

Liefs,

Riri

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen